PlayStation Vita TV – Sony oferă cea mai ieftină consolă de jocuri pentru televizor

PlayStation Vita TV - Sony oferă cea mai ieftină consolă de jocuri pentru televizor

Sony tocmai şi-a lărgit familia de console PlayStation cu o microconsolă capabilă să ruleze jocurile de PS Vita, PSP şi titluri din colecţia PlayStation Classics.

Disponibilă contra sumei de 100 dolari, consola cu dimensiuni miniaturale nu dispune de un ecran propriu, oferind în schimb o ieşire HDMI la care putem conecta televizorul LCD. Iar în locul interfeţei touch, ne putem baza pe clasicele gamepad-uri DualShock 3. Din această cauză, PS Vita TV nu este compatibilă în primă fază cu toate titlurile concepute pentru consola mobilă PS Vita, lipsind funcţionalitatea oferită de touch screen-ul consolei portabile. Totuşi, cel mai probabil, Sony va începe să ofere patch-uri pentru titlurile vechi pentru a le face să funcţioneze adecvat şi pe Vita TV.

După lansarea PS4, PS Vita TV va primi şi suport pentru controllerul DualShock 4 prin intermediul unei actualizări software.

Vezi clipul de prezentare cu noua consolă PlayStation Vita TV în materialul publicat pe Go4games.ro.

Sony PlayStation Vita TV

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult