Pokemon GO, disponibil şi pentru dispozitivele cu sistem Windows 10 Mobile

01.08.2016
Pokemon GO, disponibil şi pentru dispozitivele cu sistem Windows 10 Mobile

Disponibil de ceva timp posesorilor de telefoane cu Android şi iOS, Pokemon GO poate fi instalat acum şi pe dispozitivele cu sistem Windows 10.

Disponibilă ca şi client Pokemon GO neoficial, noua aplicaţia PoGo-UWP permite posesorilor de telefoane cu sistem Windows 10 mobile să ia parte la distracţia de care producătorul Niantic i-a privat până acum. Statutul de versiune neoficială pune însă sub semnul întrebării parcursul noilor jucători de Pokemon GO, acceptarea aplicaţiei PoGo-UWP ca şi client alternativ Pokemon GO nefiind garantată.

Dezvoltatorul PoGo-UWP, o companie numită STApps, a publicat codul sursă şi instrucţiuni de folosire într-o pagină GitHub, fapt ce nu garantează însă siguranţa aplicaţiei. Pentru a juca Pokemon GO folosind clientul neoficial PoGo-UWP, utilizatorii trebuie să descarce cel puţin 3 fişiere şi să comute dispozitivul în modul Windows Device Portal. În plus, este necesară crearea unui cont Pokemon Trainer Club şi să ne autentificăm mai întâi în aplicaţia oficială Pokemon GO instalată pe un telefon cu Android sau iOS, pentru alegerea unui Pokemon de început. Jucătorii care nu deţin alt dispozitiv în afara telefonului cu sistem Windows 10 Mobile pot depăşi această etapă cu ajutorul unui emulator Android (ex. Bluestacks), folosit pentru instalarea versiunii oficiale Pokemon GO.

Pokemon Go: Şapte lucruri pe care aş fi vrut să le fi ştiut atunci când am început să joc

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult