Pro Evolution Soccer 2013 – imagini şi trailer

25.04.2012
Pro Evolution Soccer 2013 - imagini şi trailer

Konami a luat-o înaintea celor de la EA Sports, preocupaţi cu lansarea lui UEFA Euro 2012, anunţând Pro Evolution Soccer 2013.

După cum am fost deja obişnuiţi, producătorii promit un număr important de îmbunătăţiri aduse lui PES 2013.

Aparent, o parte dintre membrii echipei dezvoltatoare au fost înlocuiţi de feţe noi, venite cu noi idei ce aşteaptă să fie implementate în Pro Evolution Soccer, serie care a stagnat în ultimii ani, pierzând titlul de lider în favoarea mult mai popularului FIFA. S-au adus o multe modificări de fineţe (viteza driblingurilor a fost redusă, s-a introdus posibilitatea de a realiza un-doi-uri, comportamentul portarilor a fost îmbunătăţit etc.).

Nu în ultimul rând, jucătorul ales sa promoveze anul acesta PES 2013 este nimeni altul decât Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, pe care-l putem admira atât în primul trailer oficial al jocului, cât şi în imaginile din galeria ataşată articolului despre Pro Evolution Soccer 2013, publicat pe Go4games.ro.

Pro Evolution Soccer 2013 - imagini şi trailer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult