Review Borderlands 2

28.09.2012
Review Borderlands 2

Borderlands 2 este acum pe rafturile magazinelor şi în mâinile pasionaţilor. Este noul joc continuarea mult-aşteptată a lui Borderlands, sau avem de a face cu un produs slab, creat doar pentru a umfla conturile producătorului Gearbox şi publisher-ul 2K Games?

Asemenea primului titlu din serie, Borderlands 2 este un First Person Shooter ce include multe elemente de RPG. De fapt, producătorii jocului merg şi mai departe spunând că seria Borderlands a creat un nou gen de joc: Role Playing Shooter.

Firul epic central este coerent şi bine construit, însă jocul prezintă şi o multitudine de obiective secundare foarte diverse, de la misiuni de investigaţie şi până la uciderea de monştri pentru blana lor. Fanii umorului din primul Borderlands pot fi fericiţi: şi Borderlands 2 vine cu o ofertă abundentă de momente care stârnesc hohote de râs.

Citeşte mai departe review-ul Borderlands 2, pe Go4Games.ro

Borderlands 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult