Review Call of Duty: Black Ops 2

26.11.2012
Review Call of Duty: Black Ops 2

Fără îndoială cel mai popular nume din industria jocurilor video, Call of Duty aduce vânzări de zeci de milioane de exemplare în fiecare an, îndemnând producătorul Activision să contracteze nu mai puţin de trei studiouri pentru realizarea de noi jocuri din seria Call of Duty. Dintre acestea, vă supunem atenţiei noul venit Call of Duty: Black Ops 2, creat de veteranii de la Treyarch.

Call of Duty: Black Ops 2 nu se mulţumeşte doar cu titlul de continuare pentru seria Black Ops, ci încearcă lucruri complet noi, aducând schimbări mai ales în ceea ce priveşte componenta de single player.

Pentru prima oară într-un joc din seria Black Ops, firul narativ este plasat şi în viitor, oferind acces la anumite „jucării” futuristice, cum ar fi dronele telecomandate şi un soi de roboţi pentru câmpul de luptă (ambele aduc aminte de recentul Ghost Recon: Future Soldier), puşti cu lunetă ce pot identifica ţintele prin pereţi (în genul railgun-ului din vechiul film Eraser) etc.

Din fericire viitorul nu se limitează doar la arme futuristice: campania din Call of Duty: Black Ops 2 aruncând o privire şi spre trecutul mai mult sau mai puţin autentic, readucând în prim plan personajele principale din primul Black Ops: Alex Mason şi Frank Woods.

Citeşte mai departe review-ul Call of Duty: Black Ops 2, pe Go4games.ro

Call of Duty: Black Ops 2 - click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult