Review Crysis 3 – Omul face costumul

Review Crysis 3 - Omul face costumul

20 de ani mai târziu, Prophet – eroul jocului Crysis 2, este salvat din ghearele mega-corporaţiei CELL de fostul său coleg Psycho, devenit între timp membru al rezistenţei ce luptă împotriva CELL. Aşa aflăm că Prophet a rămas singurul purtător de nanosuit pe planetă, iar Psycho doreşte să-l folosească pentru a creşte şansele  de reuşită în lupta pe care o duce împotriva CELL.

Datorită viziunilor apocaliptice care l-au bântuit în perioada de captivitate, Prophet ştie acum că nu corporaţia CELL este problema cea mai gravă în lume, ci ameninţarea extraterestrului Alpha-Ceph, a cărui prezenţă o poate simţi cu ajitorul tehnologiilor de origine extraterestră ce i-au fost implementate de-a lungul timpului în costum.

Un aspect important care afectează în mod pozitiv experienţa de joc este interacţiunea dintre Prophet şi Psycho. Încă de la începutul aventurii ni se arată că Prophet nu mai este un simplu om, ci a devenit o adevărată maşină de ucis a cărui componentă umană este aproape dispărută.

Citeşte mai departe Crysis 3 Review: Omul face costumul, pe Go4Games.ro.

Crisis 3 - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult