Review FIFA 13 – câştigător la puncte

12.10.2012
Review FIFA 13 - câştigător la puncte

EA Sports continuă marşul său triumfal şi cu FIFA 13, însă bazându-se mai mult pe apatia concurenţei decât pe îmbunătăţiri revoluţionare aduse formulei FIFA. Să vedem ce noutăţi aduse celui mai nou joc FIFA sunt demne de menţionat şi la ce capitole membrii echipei producătoare ar trebui traşi de urechi.

Dacă la prima impresie puţine lucruri au fost schimbate de la FIFA 12, unele elemente de fineţe sar imediat în ochi, mai ales cele care afectează gameplay-ul. Alături de îmbunătăţirile motorului Player Impact Engine responsabil de fizica din joc, în FIFA 13 atrag atenţia alte două modificări importante: First Touch Control şi Attacking AI. Ambele influenţează decisiv gameplay-ului, făcând diferenţa faţă de generaţiile trecute de FIFA.

Autenticitatea noului FIFA 13 a fost sporită şi mulţumită sistemului EA Match Day, prin intermediul căruia jocul poate consulta rezultatele la zi pentru toate campionatele importante ale Europei, adaptând în mod dinamic caracteristicile echipelor şi ale fotbaliştilor pentru a reda cât mai corect performanţele acestora din lumea reală.

Citeşte mai departe review-ul complet pentru FIFA 13, pe Go4games.ro.

FIFA 13 - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video