Review Grand Turismo 6 – pentru că automobile

10.01.2014
Review Grand Turismo 6 - pentru că automobile

Dincolo de latura umoristică a răspunsului oferit de un celebru fan al lui Paul Walker, jocul Gran Turismo 6 este dedicat în primul rând pasionaţilor de automobile, un gen de jucători care nu caută neapărat latura spectaculoasă, grafica strălucitoare sau accidentele ce sfidează realitatea.

Grand Turismo 6 nu este un alt Need for Speed, nu este Burnout, nici măcar GRID… Ca şi în jocurile precedente din serie, farmecul stă în lupta continuă între şofer şi maşină, arbitrul fiind chiar traseul parcurs. Astfel, odată ce GT6 te prinde in mrejele sale, cu greu te mai poţi lăsa de el.

Grand Turismo 6 pune la dispoziţie o colecţie impresionantă de 1200 modele de maşini pe care le putem conduce pe traseele din joc. Din păcate, avem din nou de-a face cu modele premium şi standard (deşi Polyphony nu mai foloseşte această notare). Cele premium arată excelent, după cum o făceau şi în GT5, beneficiind de o modelare atentă atât a exteriorului, cât şi a interiorului, pentru acestea existând şi cockpit view. În schimb, calitatea maşinilor standard este în continuare variabilă: unele arată neaşteptat de bine, în timp ce altele sunt preluate direct din titlurile vechi ale seriei (cele de pe PS2).

Citeşte mai departe Gran Turismo 6 Review, pe Go4games.ro.

Gran Turismo 6 - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult