Review GRID 2: arcade cu prioritate

31.05.2013
Review GRID 2: arcade cu prioritate

Race Driver GRID a fost extrem de apreciat la vremea sa pentru echilibrul oferit între partea de simulator auto şi accesibilitatea unui arcade, jocul câştigându-şi astfel o comunitate de fani devotaţi.

5 ani mai târziu, cei de al Codemasters încearcă să convingă cu o continuare oarecum controversată a seriei, GRID 2 fiind un joc ce înclină balanţa mai mult către latura arcade a jocurilor cu maşini, cu riscul de a nemulţumi tocmai acea bază de fani devotaţi care au aşteptat cu sufletul la gură un succesor pentru Race Driver Grid.

Chiar dacă renunţă la unele elemente importante, cum ar fi modul cockpit view folosit de adepţii simulărilor realiste, GRID 2 compensează cu o experienţă arcade racer foarte bine realizată.

Campania single player din GRID 2 poartă numele World Series Racing, fiind o competiţie fictivă de sporturi cu motor împărţită pe mai multe discipline. Jucătorul este recrutat de un anume Patrick Callahan, magnat cu dare de mână şi creatorul acestui campionat, pentru a atrage cât mai mulţi piloţi faimoşi în WSR. Primele 3 sezoane din cele 5 ale campaniei single-player sunt rezervate atragerii de noi talente în competiţia WSR şi ne poartă pe trei continente (America de Nord, Europa şi Asia). Sezoanele 4 şi 5 sunt însă o adevărată provocare pentru jucător: adversarii devin mult mai agresivi şi conduc cu o precizie infernală, cele mai mici greşeli îndepărtându-te definitiv de locurile fruntaşe.

Citeşte mai departe review-ul GRID 2: arcade cu prioritate, pe Go4games.ro.

GRID 2 - click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult