Review Mass Effect 3: cum să distrugi viitorul

20.03.2012
Review Mass Effect 3: cum să distrugi viitorul

După toată nebunia mediatică creată în jurul acestui joc, toată lumea se aştepta să fie cu adevărat capodopera promisă, că reputaţia Bioware în domeniul RPG-urilor va crea un final memorabil pentru saga comandantului Shepard, începută odată cu primul joc lansat în 2007.

Cinci ani şi trei jocuri mai târziu, Mass Effect 3 a coborât de la RPG la statutul unui joc de acţiune cu ceva abilităţi aruncate pe ici pe colo şi un sfârşit care a aruncat în aer toată comunitatea, indiferentă că vorbim de fani înrăiţi sau doar jucători ocazionali.

Din echipa veche revin Mordin, Garrus, Tali, Miranda şi Jacob, alături de care defilează noi NPC-uri – muşchiulosul (dar sensibil) James Vega, Thane şi, dacă ai DLC-ul From Ashes, Prothean-ul Tavik, singurul supravieţuitor al unei rase antice, distrusă de Reaperi. De asemenea, ai de ales între trei moduri de joc – Action, RPG şi Story, primul cu accent pe lupte şi fără bătăi de cap decizionale; al doilea este modul tradiţional, cu balans între bătălii şi decizii, iar ultimul cu accent pe poveste şi toată gama de secvenţe cinematice.

Citeşte review-ul complet pentru Mass Effect 3 pe Go4games.ro.

Review Mass Effect 3: cum să distrugi viitorul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult