Review Sleeping Dogs – GTA are în sfârşit concurenţă serioasă!

26.09.2012
Review Sleeping Dogs - GTA are în sfârşit concurenţă serioasă!

Călcând pe urmele seriei Grand Theft Auto, percepută drept etalon pentru genul open-world action, Sleeping Dogs mută acţiunea pe străzile aglomerate din Hong Kong.

Jocul este realizat urmând o reţetă ce nu are cum să dea greş, cu elemente de arte marţiale, urmăriri cu maşini şi o poveste demnă de filmele asiatice.

Naraţiunea din Sleeping Dogs îl are ca personaj principal pe Wei Shen, poliţist sub acoperire, infiltrat de HKPD în randurile Sun On Yee, o organizaţie criminală ce-şi desfăşoară activitatea în Hong Kong.

Aşa cum îi stă bine oricărui joc de acţiune open-world, şi obiectivele din Sleeping Dogs sunt împărţite în două mari categorii: misiunile principale, prin rezolvarea cărora avansează povestea şi cele secundare, a cărora îndeplinire rămâne la latitudinea jucătorului. O mare parte din farmecul lui Sleeping Dogs se regăseşte însă în aceste misiuni facultative, ce pot duce la dobândirea de numeroase upgrade-uri.

Citeşte mai departe review-ul complet Sleeping Dogs, publicat pe Go4games.ro.

Review Sleeping Dogs

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult