Review Total War Rome 2 – o săgeată-n inimă

10.09.2013
Review Total War Rome 2 - o săgeată-n inimă

Cei de la Creative Assembly au promis un joc extraordinar, care să fie un urmaş demn numele Rome: Total War. Acum este timpul ca Total War: Rome II să iasă la lumină, ajungând pe calculatoarele pasionaţilor de jocuri de strategie.

Aruncat direct în mijlocul acţiunii jucătorul are parte de o minicampanie/tutorial care îl introduce în atmosferă şi îi explică majoritatea lucrurilor pe care le poate face în joc. De aici, campania diferă în funcţie de facţiunea aleasă: Republica Romană, Cartagina, Macedonia, Iceni, Arverni, Suebi, Parţia, Egipt şi Pontus. În afară de acestea, DLC-ul Greek States Culture Pack mai adaugă trei: Atena, Epir şi Sparta. În viitorul apropiat vor fi introduşi în joc şi Seleucizii, în mod gratuit.

Fiecare tabără vine cu propriile sale caracteristici, iar experienţa de joc este foarte diferită în funcţie de facţiunea aleasă. Spre exemplu, ca apartenenţi în Republica Romană beneficiem de mult mai multă disciplină şi organizare decât anumite grupuri tribale mai primitive, iar acest lucru devine evident atât pe parcursul campaniilor cât şi în timpul luptelor.

Citeşte mai departe review-ul complet Total War Rome 2, în materialul publicat pe Go4games.ro.

 Total War Rome 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult