Rockstar prezintă noi imagini din GTA V

Rockstar prezintă noi imagini din GTA V

GTA V, cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto începe să prindă contur, iar după cum arată cele mai recente imagini de prezentare fanii seriei vor avea de ce să se bucure.

Grand Theft Auto 5 vine cu cel mai mare mediu de joc open world realizat vreodată, ce va putea fi explorat alergând pe asfaltul încins, din apă şi din aer, pilotând cele mai spectaculoase maşini de zbor, cum ar fi avionul de vânătoare din imaginea de mai jos.

GTA V - avion de vânătoare

Cunoscut deja pentru oferta generoasă de vehicule pe două şi patru roţi, gata oricând de a fi deturnate spre deliciul jucătorilor, GTA V ridică ştafeta şi în ceea ce priveşte acurateţea modelelor din joc. Maşinile, cum este şi exoticul CHEETA din imaginea de mai jos, arată mai bine decât oricând şi promit să incite adrenalina pasionaţilor de viteză, dornici să străbată la viteze ameţitoare străzile aglomerate din centrul oraşului.

GTA V - CHEETA

Motorul grafic rezervat pentru GTA V a primit şi el numeroase îmbunătăţiri, redând efecte ce aduc un plus de savoare noului joc. În imaginea de mai jos putem observa introducerea unui efect Depth-of-Field ce scoate în evidenţă obiectele din prim plan, dar şi un sistem de particule folosit pentru a reprezenta praful ridicat la înaintarea pe ţărmul nisipos.

GTA V

Potrivit Rockstar, acestea sunt doar primele dintr-un calup mai mare de imagini din GTA V, ce vor ieşi la iveală pe parcursul acestei săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult