Sony a prezentat oficial consola video PlayStation 5. Toate jocurile disponibile pentru PS5

13.06.2020
Sony a prezentat oficial consola video PlayStation 5. Toate jocurile disponibile pentru PS5

După luni întregi de aşteptare, acum știm cum arată viitoarea consolă PlayStation 5. Sony a oferit în sfârșit detalii consistente despre PS5, alături de o selecție numeroasă de jocuri ce vor fi disponibile pe această nouă platformă. După cum era de așteptat, avem parte de titluri exclusive de la echipele interne PlayStation Studios, dar și de la publisheri parteneri, precum și jocuri indie sau multiplatform de la producători de renume.

Împotriva tradiției vom începe cu sfârșitul prezentării celor de la Sony, folosit de compania japoneză, în mod surprinzător, pentru a dezvălui aspectul fizic al consolei: cum arată PlayStation 5. Pe lângă seria obișnuită de accesorii ce vor disponibile pentru consolă, precum o cameră HD, controllerele DualSense, un stand de încărcare pentru acestea sau căștile audio oficiale, PS5 va beneficia de o Ediție Digitală a consolei, ce nu va include un drive optic.

Aspectul final al consolei păstrează direcția trasată de controller-ul DualSense, cu linii curbe și o coloristică duală, în alb și negru. Noul motto ce va fi folosit în campaniile publicitare destinate consolei PlayStation 5 va fi simplu, însă la obiect: “Play Has Not Limits”.

Jocurile pentru PlayStation 5

Să ne reîntoarcem însă la începutul show-ului digital pregătit de Sony, care a debutat cu un montaj al celor mai importante titluri lansate de-a lungul anilor pentru PlayStation 4. Această introducere a fost legată direct de Rockstar Games, studio faimos cu care PlayStation se pare că va avea o înțelegere pe parcursul acestei viitoare generații de console. Pentru început, în 2021, Rockstar va aduce foarte popularul Grand Theft Auto V și pe PlayStation 5, într-o versiune extinsă și îmbunătățită. De asemenea, abonații PlayStation Plus vor primi bonusuri in-game.

În acest moment am fost avertizați: tot ce urma să vedem în continuare erau secvențe rulate și înregistrate de pe console PlayStation 5 și nu capturi de pe PC ce ar fi simulat nivelul vizual al consolei.

Iar primul titlu intern pe care Sony l-a prezentat pentru PS5 a fost Spider-Man: Miles Morales de la Insomniac Games, acesta urmând să fie disponibil în sezonul de sărbători de iarnă al acestui an, odată cu noua consolă PlayStation 5.

Citește continuare pe Go4games.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News