Sony anunță suport PlayStation VR2 pentru utilizatorii de PC. Lista jocurilor pentru PS VR2

26.02.2024
Sony anunță suport PlayStation VR2 pentru utilizatorii de PC. Lista jocurilor pentru PS VR2

De câțiva ani de când activează și pe această piață, cei de la Sony au “prins gustul” PC-ului, lansându-și nu numai cele mai importante jocuri pe această platformă, cât și unele dintre accesoriile hardware produse de companie.

Astfel, după ce s-au bucurat de jocuri precum God of WarDays GoneHorizon: Zero Dawn sau Marvel’s Spider-Man Remastered, dar și de posibilitatea de a-și folosi controllerele DualSense și pe platforma preferată, utilizatorii de PC sunt pe cale să primească o nouă surpriză din partea Sony.

Astfel, printr-o recentă postare pe PlayStation Blog, Sony Interactive Entertainment a confirmat că se află în plin proces de testare a suportului PlayStation VR2 pentru PC, acesta urmând să sosească până la sfârșitul acestui an.

Jocuri noi pentru PS VR2

Pe lângă vestea legată de viitorul suport pentru PlayStation VR2 pe PC, Sony a dezvăluit și o serie nouă de jocuri noi ce-și vor face apariția (sau sunt deja disponibile) pentru PS VR2 pe consolele PlayStation 5: The Wizards – Dark Times: Brotherhood (disponibil acum), Wanderer: The Fragments of Fate (27 iunie 2024), Little Cities: Bigger! (12 martie 2024), Zombie Army VR (2024), Arizona Sunshine 2 (prin intermediul unui update gratuit, disponibil chiar acum) sau Soul Covenant (2024).

Lista cu jocuri și materialul complet pe Go4games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News