South Park: The Stick of Truth review

14.03.2014
South Park: The Stick of Truth review

Majoritatea jocurilor realizate după licenţe faimoase de filme sau seriale nu au avut o soartă prea fericită. Fie a fost vorba de adaptări neinspirate ale poveştilor sau ale personajelor, fie, de cele mai multe ori, principala problemă a fost legată de calitatea mult sub standard a jocurilor în cauză. South Park: The Stick of Truth este însă o fericită excepţie.

Universul acestui popular serial a inspirat şi în trecut câteva jocuri, însă ar trebui să vă consideraţi norocoşi dacă nu aţi auzit de ele. Dezvoltarea jocului South Park: The Stick of Truth nu a demarat nici ea sub cele mai bune auspicii, aceasta fiind încredinţată unui studio cu o reputaţie nu tocmai grozavă (Obsidian Entertainment) de către un publisher cu dificultăţi financiare (THQ). După multiple amânări şi după vânzarea către Ubisoft, Stick of Truth nu părea să mai aibă prea multe şanse de supravieţuire, deşi în proiect erau direct implicaţi Trey Parker şi Matt Stone, minţile creative din spatele serialului South Park.

Din fericire, toate aceste supoziţii s-au dovedit a fi nefondate în final, South Park: The Stick of Truth a fost finalizat cu succes şi este unul dintre cele mai bune jocuri licenţiate lansate vreodată.

Citeşte prezentarea completă pe Go4games

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News