The Last of Us Part 2 Remastered a scăpat iar pe internet

The Last of Us Part 2 Remastered a scăpat iar pe internet
Sursa foto: Blakwoodz pe YouTube

Sony ar putea lansa The Last of Us Part 2 Remastered pentru PS5, după cum se pare că a confirmat chiar un dezvoltator de la Naughty Dog pe LinkedIn. Conform Insider Gaming, un artist Naughty Dog și-a listat pe LinkedIn puțin prea multe detalii legate de experiența sa la celebrul dezvoltator Sony.

„Responsabil de supervizarea producției tuturor activelor artistice de mediu externalizate, a armelor și a recuzitei interactive pentru două titluri emblematice, The Last of Us: Part One și The Last of Us 2: Remastered, se arată în secțiunea de experiență de pe profilul de LinkedIn al lui Mark Pajarillo, lead outsource artist la Naughty Dog.

the last of us part 2 remastered
Sursa foto: Insider Gaming

De atunci, profilul respectiv a fost actualizat, iar mențiunea la The Last of Us 2: Remastered a fost ștearsă. Nu e clar însă dacă respectivul angajat a făcut o greșeală onestă sau dacă a sifonat în văzul întregii lumi.

Celebrul leaker Tom Henderson a postat despre versiunea remasterizată a TLOU2 încă din ianuarie 2022, dar nu se știau public mai multe la acel moment. Apoi a ieșit iar la iveală în iulie 2023, când compozitorul soundtrack-urilor celor două The Last of Us, Gustavo Santaolalla, a confirmat că o nouă versiune este în lucru, una în care jucătorul poate interacționa personajul cameo care cânta la banjo la începutul jocului. Cel mai bine așteptăm anunțul oficial din partea Naughty Dog, dar e cert că o nouă versiune de TLOU2 va apărea pentru PS5 — poate anul viitor, la aniversarea de 4 ani din iunie? Nu ar fi tocmai surprinzător, deoarece versiunea originală de PS3 a primului The Last of Us a fost remasterizată pentru PS4 la doar un an de la lansare, așa că ar avea sens ca Sony să-și aducă la zi colecția de exclusive pentru PS5.

Bineînțeles, vestea că The Last of Us 2: Remastered există vine în urma problemelor din jurul jocului multiplayer din aceeași serie. De asemenea, au avut loc disponibilizări de „cel puțin 25” de angajați Naughty Dog.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News