Top 10 jocuri noi văzute la E3 2012

12.06.2012
Top 10 jocuri noi văzute la E3 2012

Săptămâna trecută s-a desfăşurat ediţia 2012 a celui mai important eveniment închinat jocurilor video – Electronic Entertainment Expo. Aşa cum era de aşteptat, E3 2012 a venit cu obişnuitele conferinţe de presă ale jucătorilor cu greutate din domeniu – Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft, Sony şi Nintendo, dar şi cu multe surprize, concretizate sub forma unor noi jocuri pe care abia aşteptăm să punem mâna.

În cele ce urmează vă prezentăm un clasament cu zece titluri de jocuri, alese pe sprânceană din zecile de creaţii prezentate anul aceasta la E3. Am încercat, pe cât posibil, să nu nominalizăm titluri ce s-au făcut remarcate şi cu ocazia ediţiei de anul trecut a târgului E3, prioritare fiind jocurile anunţate în cadrul show-ului din acest an.

De asemenea, clasamentul reflectă şi prestaţia de la E3 2012 a publisher-ilor importanţi, unii prezentându-se mult mai bine decât alţii. Nu în ultimul rând, topul a fost alcătuit conform opiniilor membrilor redacţiei Go4games.ro.

Citiţi mai departe despre cele mai tari 10 jocuri noi prezentate la E3, în materialul publicat pe Go4games.ro

Top 10 jocuri noi prezentate la E3 2012

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult