Top cele mai tari 10 jocuri prezentate la E3 2013

20.06.2013
Top cele mai tari 10 jocuri prezentate la E3 2013

Mulţumită lansării consolelor Xbox One şi PlayStation 4, anul acesta am avut parte de foarte multe noutăţi în materie de jocuri, ambii producători venind cu o selecţie cuprinzătoare de titluri exclusive dedicate celor două console next-gen.

Nici producătorii third-party nu s-au lăsat mai prejos, anunţând jocurile care vor face tranziţia către următoarea generaţie de console. În prim plan au fost cei de la Electronic Arts şi Ubisoft, singurele companii (în afara producătorilor de console) care au orgnizat propriile conferinţe de presă în cadrul E3 2013.

Lăsând la o parte agitaţia stârnită în jurul noilor console, vedete au fost tot jocurile, dintre care cele mai promiţătoare se regăsesc în clasamentul întocmit de colegii de la Go4Games.ro. Acestea fiind spuse, haideţi să aruncăm o privire asupra “bijuteriilor” de la E3 2013.

Top 10 jocuri prezentate la E3 2013

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult