Un mic sat norvegian a construit o statuie Pokemon Go, pentru a-i convinge pe dezvoltatori să le facă locuitorilor un PokeStop

12.08.2016
Jucătorii de Pokemon Go din micul sat norvegian Vindenes îşi doresc foarte mult ca Niantic, dezvoltatorul jocului, să pună un PokeStop şi în localitatea lor, deoarece cel mai apropiat este la o distanţă de câţiva kilometri. Autorităţile au fost sensibile la problema localnicilor şi au instalat o statuie Pokemon Go în sat, în încercarea de a determina compania să pună un PokeStop chiar acolo. 
 
Pentru ca iniţiativa să nu rămână neobservată, a fost creat şi un clip video care a fost publicat pe YouTube. La marele eveniment de prezentare a „monumentului”, care va avea loc în curând, a fost invitat chiar şi premierul norvegian. „Nu avem niciun PokeStop. Trebuie să mergem 3-5 mile până la cel mai apropiat”, spune un bărbat în înregistrare.

 PokeStop-urile le permit jucătorilor să obţină gratuit diverse elemente utile în joc, precum bilele cu care se prind pokemoni sau poţiuni pentru vindecarea acestora.

Localnicii cred că Niantic nu a pus un PokeStop în satul Vindenes deoarece acesta nu prea are monumente, puncte de interes sau statui. Acest lucru s-a schimbat acum, după instalarea statuii Pokemon, care reprezintă o minge PokeBall. 

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult