Video Go4it: Consola portabilă Playdate va veni cu manivelă și 24 de jocuri monocrome exclusive

09.06.2021

Firma Panic a prezentat noi detalii despre Playdate, primul său proiect hardware. Dispozitivul este o consolă video portabilă de mici dimensiuni, anunțată prima dată în 2018.

Playdate include 24 de jocuri monocrome, iar toate titlurile sunt exclusive pentru platformă. Atrage atenția un element neobișnuit. Consola are o manivelă, care poate fi folosită pentru control în unele dintre jocuri. Aceasta nu încarcă, însă, bateria, cum ar putea crede mulți oameni.

Playdate se va putea conecta la Wi-Fi pentru actualizări software și descărcarea de conținut nou. Mai mult, include conexiune Bluetooth, iar producătorul spune că dispozitivul are un difuzor „zgomotos”. Capacitatea de stocare internă va fi de 4 GB.

Utilizatorii nu vor avea acces la toate jocurile din start. Vor primi zilnic două titluri noi, timp de două săptămâni.

Consola va putea fi pre-comandată începând cu luna iulie, la prețul de 179 de dolari. Data exactă urmează să fie anunțată pe 8 iulie. Livrările vor începe la sfârșitul anului, iar lotul inițial va fi de 20.000 de unități.

Pentru Playdate va fi disponibil și un dock, vândut separat, în care dispozitivul se va putea încărca. Atunci când nu va fi folosită, consola va funcționa ca ceas de birou. Dock-ul este, totodată, boxă Bluetooth și suport de pix. Prețul nu a fost anunțat.

Un alt accesoriu disponibil va fi husa dedicată pentru consolă, care va costa 29 de dolari.

Sursa: Go4it.ro

Foto: Play.date

CITEȘTE ȘI:

Un robot îi face manichiura unei femei în 10 minute, la un preț atractiv

Un nou dispozitiv igienizează complet un smartphone în 30 de secunde

RE:GEN, bicicleta de fitness care produce energie electrică verde

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult