VTS Camera Car: maşinuţa care îţi va lua minţile

20.05.2008
VTS Camera Car: maşinuţa care îţi va lua minţile

VTS Camera Car este o jucărie ce te va face să dai în mintea copiilor, garantat! Cei care au încercat-o, pur şi simplu nu s-au mai putut dezlipit de ea, afirmă angajaţii magazinului de gadgeturi RED5. Spre deosebire de majoritatea maşinuţelor teleghidate, VTS (Vision Tracking System) Camera Car este dotată cu o cameră video conectată wireless la o pereche de ochelari şi controlabilă cu ajutorul capului.

Camera montată pe maşină se va ghida întocmai după mişcările tale, iar tu vei vedea drumul din perspectiva cockpit-ului. Imaginea la rezoluţie VGA afişată pe display-ul ochelarilor este însoţită de sunetul din “trafic”, astfel ca experienţa să fie cât mai realistă. Cu VTS Car, uiţi de simulatoarele auto de pe console şi PC-uri.

VTS Camera Car VTS Camera Car
VTS Camera Car VTS Camera Car

Dacă reuşeşti să-ţi convingi prietenii să-şi cumpere şi ei una, nu mai rămâne decât să organizaţi o cursă de zile mari pe aleile din parcuri, în stilul unui vechi dar foarte captivant joc – ReVolt. Preţul pentru o maşinuţă cu sistem VTS nu este deloc prietenos (1172 $), dar cred că distracţia ce urmează îl va compensa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News