Wargaming a realizat un tur virtual la 360 de grade al crucişătorului HMS Belfast [VIDEO]

27.10.2016
Wargaming a realizat un tur virtual la 360 de grade al crucişătorului HMS Belfast [VIDEO]

Wargaming, compania care dezvoltă jocuri video populare precum World of Warships, World of Tanks sau World of Airplanes, a realizat un tur virtual la 360 de grade al crucişătorului britanic HMS Belfast.

 

HMS Belfast este cea mai mare navă de război conservată din Europa. Crucişătorul a jucat un rol important în cel de-al Doilea Război Mondial şi s-a remarcat în bătălia de la North Cape în 1943, unde a ajutat la distrugerea ultimului mare cuirasat german, Scharnhorst. În timpul debarcării din Normandia, HMS Belfast a bombardat porţiunea de ţărm unde a debarcat batalionul Royal Ulster Rifles.

 

 

La vremea respectivă, Belfast era cel mai avansat crucişător uşor din lume. Nava a fost în serviciu activ între anii 1938-1965 şi transformată în muzeu în 1971.

 

Wargaming a lansat turul virtual, care poate fi urmărit cel mai bine printr-un headset VR, pentru a marca introducerea navei în jocul World of Warships. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult