Acer a anunţat Aspire Switch 12, un laptop hibrid cu procesor Intel Core M şi ecran Full HD de 12,5″

04.11.2014
Acer a anunţat Aspire Switch 12, un laptop hibrid cu procesor Intel Core M şi ecran Full HD de 12,5

Utilizatorii care doresc un calculator Windows 8.1 compact pentru lucrul departe de birou vor avea începând cu 2015 o opţiune nouă, Acer anunţând astăzi un nou membru al familiei sale de sisteme convertibile Switch. Numit Aspire Switch 12, noul produs împachetează un procesor Intel Core M într-o carcasă cu ecran Full HD de 12,5” şi completează dotările cu o tastatură detaşabilă şi un stand încorporat.

Spre deosebire de modele anterioare Aspire Switch 10 şi 11, care erau în esenţă nişte tabletele Windows 8 cu tastatură detaşabilă, noul Aspire Switch 12 preia ideea standului încorporat de la linia Lenovo Yoga Tablet şi o completează cu o tastatură wireless detaşabilă cu conector magnetic. Acest design nou le-a permis celor de la Acer să se laude cu mai multe moduri de lucru, pe lângă tabletă, laptop sau stand multimedia, Aspire Switch 12 putând fi folosit şi ca sistem All-in-One portabil.

Noul convertibil Acer oferă o configuraţie hardware cu procesor Intel Core M- 5Y10a răcit pasiv, 4 GB de memorie RAM şi 60 sau 120 GB de stocare internă SSD. Ecranul IPS are o diagonală de 12,5”, rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, strat tactil capacitiv şi un strat protector Gorilla Glass, acesta lăudându-se şi construcţia In-Cell şi cu tratamentul oleofobic superior.

Lista de dotări mai include un port USB 3.0, un adaptor Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2×2, Bluetooth 4.0, o cameră Web cu senzor de 2 MP, ieşire Micro HDMI şi o baterie cu o capacitate suficient de mare pentru a oferi 8 ore de autonomie.

Acer Aspire Switch 12 va fi disponibil în Statele Unite şi Canada începând cu primele săptămâni ale anului viitor, disponibilitatea în celelalte regiuni fiind necunoscută în acest moment.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News