Acer Aspire V5 Touch, o nouă serie de notebook-uri subţiri şi uşoare

15.11.2012
Acer Aspire V5 Touch, o nouă serie de notebook-uri subţiri şi uşoare

Noua serie Acer Aspire V5 Touch cuprinde trei modele de laptopuri cu ecrane de 11,6″, 14,0″ şi 15,6″, ce se fac remarcate prin supleţea şi greutatea redusă, obţinute fără a neglija performanţa şi autonomia bateriei.

Acer Aspire V5 Touch

Urmând tendinţele actuale ale pieţei, de orientare către notebook-uri cât mai uşoare şi subţiri, care să poată fi folosite oriunde şi oricând, Acer Aspire V5 Touch este mai subţire cu 30% faţă de generaţiile anterioare de notebook-uri Acer. Modelul de 14” dispune de unitate optică, măsoară mai puţin de 21 mm şi cântăreşte 2,1 kg, iar modelul de 15,6” are o grosime maximă de 23 mm şi cântăreşte 2,3 kg.

Notebook-urile din seria Acer Aspire V5 Touch folosesc procesoare Intel Core din noua familie Ivy Bridge pe 22 nm şi sunt utilate cu plăci video dedicate din seria Nvidia GeForce GT. Principalul element de atracţie este însă ecranul touch HD, ce permite navigarea comodă a interfeţei Windows 8 şi control precis prin gesturi touch cu până la 10 degete.

Acer Aspire V5 Touch - vedere spate

Acer Aspire V5 Touch dispune de un sistem inteligent de management al consumului de energie şi deţine certificare ENERGY STAR. Tehnologia Instant Connect permite conectarea la reţele WiFi în numai 2.5 secunde, cu condiţia ca datele de autentificare să fi fost introduse anterior.

La capitolul conectivitate, seria Aspire V5 Touch pune la dispoziţie porturi USB 3.0 şi Ethernet Lan, respectiv ieşire VGA pentru conectarea unui monitor extern.

Acer Aspire V5 Touch - design suplu şi grosime redusă

Noile sisteme Acer Aspire V5 Touch pot fi găsite în oferta magazinelor din ţara noastră începând cu această lună, la preţuri ce pornesc de la 3649 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult