Acer prezintă noua ofertă de portabile cu Windows 10

12.10.2015
Acer prezintă noua ofertă de portabile cu Windows 10

După ce Microsoft a venit cu tableta Surface Pro 4 şi laptopul Surface Book, acum este şi rândul celor de la Acer pentru a dezvălui noi modele ultraportabile şi PC-uri cu design All-in-One, echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Acer Aspire R 14 este un laptop convertibil ce permite rotirea ecranului la 360°, graţie unui sistem cu balama dublu-articulată. La interior, găsim o platformă cu procesor Intel Core 6th gen (Skylake) ajutată cu 8GB memorie RAM DDR3 şi dispozitiv SSD pentru optimizarea vitezei de încărcare a aplicaţiilor.

Acer Aspire R 14

Noul portabil include tehnologia Acer Purified Voice, asigurând procesarea digitală a sunetelor preluate de microfonul încorporat, pentru interpretarea corectă a comenzilor vocale trimise asistentului Cortana.

Acer Aspire R 14

Încadrat la categoria PC-urilor All-in-One, Acer Aspire Z3-700 este în fapt o tabletă pentru masa de birou. Prevăzut cu un ecran Full HD de 17.3˝, dispozitivul cu greutate de numai 2kg şi acumulator propriu poate fi relocat cu uşurinţă dintr-o cameră în alta, sau strecurat în bagaje.

Potrivit atât pentru divertisment, cât şi activităţi mai serioase, Aspire Z3-700 foloseşte o configuraţie cu procesor Intel din noua familie Skylake şi 8GB memorie RAM, iar la nevoie poate funcţiona până la 5 ore doar cu acumulatorul din dotare.

Acer Aspire Z3-700

Noua serie Acer Apsire R 14 va fi disponibilă în ţările europene la preţuri începând cu 799 euro, încă din această lună. Cei care aleg să înlocuiască vechiul PC cu un exemplar Aspire Z3-700 vor trebui să pună deoparte aproximativ 599 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult