Apple ar putea lansa noi modele MacBook și iPad în perioada următoare. La ce să ne așteptăm?

04.03.2024
Apple ar putea lansa noi modele MacBook și iPad în perioada următoare. La ce să ne așteptăm?

Vești importante vin dinspre tabăra celor de la Apple. Se pare că gigantul american va lansa iPad-uri și MacBook-uri noi nouțe în viitorul apropiat.

Mobile World Congress 2024 a luat sfârșit, astfel că este timpul să ne îndreptăm atenția către noile lansări ce vor avea loc în perioada următoare. Vin vești importante despre Apple, despre care se spune că pregătește lansarea unor noi produs din gama iPad și MacBook.

Potrivit Android Authority, Apple intenționează să anunțe noi produse prin comunicate de presă săptămâna aceasta. Aceste produse ar putea fi iPad-uri noi, MacBook-uri și accesorii aferente dispozitivelor. De asemenea, se pare că vom vedea actualizări pentru Mac, iPad, Apple Pencil și Magic Keyboard, care vor veni în următoarele câteva săptămâni. Apple ar putea dezvălui noile produse direct pe site-ul său oficial, fără a organiza un eveniment de lansare.

Ce schimbări ar putea să aducă noile iPad-uri și MacBook-uri?

Produsele pe care le vom vedea cel mai probabil în perioada următoare vor fi reprezentate de actualizări pentru iPad Pro, care vor folosi ecrane OLED și procesoare Apple M3, dar și noi versiuni ale Magic Keyboard care să complimenteze noile iPad Pro. Se pare că vom vedea și actualizări pentru cea de-a șasea generație iPad, inclusiv o nouă versiune cu ecran de 12,9 inch și noi modele Apple Pen.

Nu în ultimul rând, gama MacBook Air va primi noi modele de 13 și 15 inch, dotate cu procesorul Apple M3. Pe lângă aceste lansări principale, ne putem aștepta să vedem și culori noi pentru gama iPhone 15 și iPhone 15 Plus.

Nu știm când vom vedea lansarea oficială a acestor produse, dar zvonurile sugerează că ar putea avea loc chiar săptămâna aceasta. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui iPad sau MacBook nou, ar fi bine să nu vă grăbiți. Noile modele vor oferi performanțe superioare grație noului procesor Apple M3 și, chiar dacă nu vreți cele mai noi generații, prețurile pentru actualele modele ar putea să scadă simțitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult