Asus F6, un laptop de 13 inch cu multă personalitate

25.08.2008
Asus F6, un laptop de 13 inch cu multă personalitate

Cei de la Asus se pare că iau foarte în serios laptopurile, piaţă pe care sunt foarte activi. Nu există săptămână aproape în care să nu aflăm că taiwanezii mai pregătesc un laptop nou, indiferent de segmentul de piaţă pe care urmează să fie poziţionat. De data aceasta avem de-a face cu Asus F6, un notebook care vine să umple golul dintre majoritatea laptopurilor, cele de 15 inch, şi mininotebook-urile aflate la mare căutare în prezent.

Asus F6 este un portabil cu ecran de 13,3 inch destul de bine dotat. Are un procesor Intel Core2 Duo, 4 GB DRAM, harddisk SATA de 320 GB şi o cameră Web. Cum se poate vedea şi din imagine, F6 oferă 4 variante de culoare denumite meteforic Floral Blossom, Musky Black, Morning Dew and Aqua Ocean. Pentru cei care pun mare preţ pe confidenţialitatea datelor, Asus F6 oferă un scanner de amprente.

De menţionat şi faptul că fiecare versiune emană un anumit miros, plăcut bineînţeles. Poate în curând va fi lansat şi parfumul Asus pentru pasionaţii de IT fani ai companiei taiwaneze.

Asus F6

Urmărește Go4IT.ro pe Google News