ASUS Republic of Gamers dezvăluie noua gamă de accesorii pentru gaming la CES 2018

10.01.2018
ASUS Republic of Gamers dezvăluie noua gamă de accesorii pentru gaming la CES 2018

Laptopul ROG Strix SKT T1 Hero Edition, desktopul ROG Strix GL12, tastatura mecanică ROG Strix Flare RGB, controlerul RGB ROG Aura Terminal, luminile de proiecţie ROG Spotlight RGB şi kitul de accesorii Bezel-free Kit pot fi utilizate pentru crearea unei staţii de gaming personalizate.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming în ediţie limitată, conceput pentru jocurile MOBA. Portabilul include procesor Intel Core i7, placă video NVIDIA GeForce GTX din seria 10 şi un ecran IPS cu o acoperie de 100% a spectrului de culori sRGB şi rată de refresh la 120Hz.

Desktopul ROG Strix GL12 este echipat cu un procesor Intel Core din generaţia a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pe şase nucleele) şi grafica NVIDIA GeForce GTX 1080. Designul acestuia prevede un panou transparent pe capacul lateral, care lasă să se întrevadă efectele luminoase Aura Sync.

Tastatura mecanică ROG Strix Flare RGB vine echipată cu taste Cherry MX RGB iluminate individual, tastele dedicate pentru controlul în jocuri şi luminile Aura Sync.

 

ROG Aura Terminal este un controler RGB adresabil cu patru canale, conceput pentru a crea o atmosferă şi mai captivantă în jocuri, sincronizând efectele luminoase cu acţiunea de pe ecran. Atunci când benzile LED sunt montate în spatele monitorului, ROG Halo determină instant culorile afişate la marginea ecranului şi iluminează benzile LED în culoarea potrivită, creând o aură de lumină pentru un gaming captivant. 

ROG Spotlight este un accesoriu de iluminare RGB ce proiectează logo-ul ROG pe un perete sau pe o altă suprafaţă, creând o atmosferă ce reflectă stilul de joc.

ROG Aura Terminal şi ROG Spotlight dispun de Aura Sync, care furnizează lumini sincronizate cu o gamă largă de dispozitive suportate, astfel încât utilizatorii să poată crea efecte luminoase uimitoare de la un capăt la altul. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult