Ce rol are butonul de eject de pe MacBook Air?

Ce rol are butonul de eject de pe MacBook Air?

Deşi ne-ar plăcea să ne atribuim creditul, întrebarea din titlu nu ne aparţine nouă ci celor de la Gizmodo, dovadă vie a faptului că şi peste ocean mai există încă oameni care nu fac plecăciuni în faţa fiecărui produs lansat de Apple.

Cel mai logic răspuns ar fi că tasta cu pricina ar urma să scoată discul din opţionalul SuperDrive. De altfel, dacă au pus deja acest buton, înseamnă că Apple sunt siguri că cei care vor cumpăra MacBook Air vor lua şi un SuperDrive. În mod logic, ajungem la concluzia că lipsa unităţii optice din MacBook Air nu face parte din presupusa strategie de a construi un notebook gândit pentru „wireless total” (aşa cum le place să creadă fanilor Apple) ci este o modalitate clasică de a mai scoate un ban în plus din buzunarul clienţilor.

MacBook Air

Ce alte roluri ar mai putea avea tasta eject de pe MacBook Air în afară de cele găsite de Gizmodo? Păi ar putea să-i scoată fanului Apple din buzunar ultimul dolar rămas după cumpărarea notebook-ului, ar putea să scoată RIAA din iTunes, ar putea să arunce o figurină cu Steve Jobs sau ar putea chiar să apară Bill Gates în costum de Halloween, ar putea scoate la iveală mai multe porturi USB, ar putea da pisica jos de pe tastatură sau ar putea scoate aerul din noul MacBook.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News