Educația copilului este esențială pentru viitorul sau. Avantajul de a utiliza laptopuri second hand!

06.08.2020
Educația copilului este esențială pentru viitorul sau. Avantajul de a utiliza laptopuri second hand!

Internetul, de fapt, avantajele sale pentru copii, sunt îndelung dezbătute, părerile fiind atât pro, cât și contra. Cel mai probabil, opiniile pro ar fi cu mult mai numeroase dacă părinții și-ar supraveghea copiii și ar ști cu exactitate ce fac aceștia în mediul online atunci când îl accesează de pe telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri second hand sau noi.

De fapt, dacă gadgetul de pe care copilul intră pe Internet este nou sau vechi, nici nu contează în contextul ideii exprimate anterior, ci doar ce face copilul cât timp este conectat. Cu toate acestea, termenul “second hand” merită adus în discuție, datorită avantajelor semnificative pe care le are în ceea ce privește prețul și funcționalitatea.

 Ce măsuri pot lua părinții ai căror copii intră pe Internet pentru că aceștia să fie în siguranță

Chiar dacă ne convine sau nu, viață copiilor se desfășoară mai mult decât oricând pe Internet, în condițiile în care starea incertă declanșată de pandemia Covid 19 a determinat inclusiv desfășurarea orelor din programa școlară în mediul online. Orice părinte ar trebui să trateze această stare de fapt cu cea mai mare responsabilitate. Ce înseamnă concret acest lucru?

Discuțiile cu privire la amenințările online sunt o necesitate. Acestea există și nu trebuie privite cu superficialitate, pe ideea “copilului meu nu i se poate intampla”. De asemenea, pentru a fi pregătit pentru momentele în care se joacă online, copilul trebuie să știe cum arată un site fals cu jocuri. Să i se vorbească despre cum arată un atac de phishing. Să fie convins că nu trebuie să își publice informații private pe Internet – nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa școlii la care studiază.

Un alt subiect important ține de parole. În mod cert, parola trebuie să fie foarte puternică și să o cunoască și părinții. Alte măsuri de minimizare a riscului includ: instalarea unui program antivirus puternic, a unei rețele VPN pe computer sau chiar pe router și chiar a unui ad-blocker.

 Sunt modelele de laptopuri second hand de la IT-SH sigure pentru conectarea copilului la Internet?

În mod cert, răspunsul este afirmativ! Laptopurile SH oferite de It-Sh.ro provin de la branduri importante și sunt incluse în oferta online doar după ce sunt atent testate. Asemenea, celor noi pot să suporte setări care vor determina o navigare sigură a copilului. În mod cert, pentru calculatoarele și laptopurile cumpărate la mâna a două se pot achiziționa separat componente PC SH, care să le îmbunătățeasca performanța.

Laptopul sau calculatorul pot să ajute semnificativ la pregătirea școlară a copilului, pentru că Internetul este o sursă inepuizabilă de informație, atât timp cât este utilizat corect. De la eseuri, cărți online și alte asemenea utile pentru școală, mediul online oferă tot. În plus, cu ajutorul pachetului office, copilul poate să își pregătească eficient temele. Nu în ultimul rând, laptopurile și calculatoarele sunt o necesitate în condițiile în care cel puțin pentru o perioadă, cursurile vor continuă să se facă și online.

Magazinul online It-sh.ro include în oferta sa produse IT, de o foarte bună calitate și la un preț foarte accesibil.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News