Gigabyte va lansa un concurent pentru Asus Eee PC

Gigabyte va lansa un concurent pentru Asus Eee PC

Nu că am ţine cu tot dinadinsul să subliniem faptul am prevăzut acest lucru, însă go4it.ro a prezis încă din urmă cu 4 luni faptul că producătorii vor observa şi profita de potenţialul pieţei notebook-urilor ieftine.

După proiectul OLPC şi deja popularul Asus Eee PC, Gigabyte este cel mai nou player de pe acest segment de piaţă. Producătorul taiwanez a anunţat că va lansa în luna iunie a acestui an un concurent pentru cele două laptopuri. Singurele informaţii făcute publice despre acest produs sunt platforma Intel care va sta la baza sa şi dimensiunea ecranului care va fi de 7 respectiv 9 inch.

În afară de potenţialul acestui segment relativ nou de piaţă, Gigabyte se poate să fi avut şi alt imbold. Faptul că Asus a intrat deja pe piaţă cu Eee PC şi chiar a avut un mare succes. Este binecunoscută concurenţa dintre cele două companii. Însă evident, este doar o speculaţie. Rămâne de văzut ce concluzii a tras Gigabyte după lansarea OLPC-ului şi a Eee PC-lui şi ce noutăţi va aduce pentru a se remarca.

Gigabyte

Urmărește Go4IT.ro pe Google News