Honor anunţă MagicBook Pro și Honor Band 6

11.01.2021
Honor anunţă MagicBook Pro și Honor Band 6

Dezvăluit în cadrul CES 2021, HONOR MagicBook Pro reprezintă alternativa Intel pentru seriile MagicBook 14 şi 15, bazate pe procesoare AMD Ryzen.

MagicBook Pro

Cu accent pe suplețe și greutate redusă, MagicBook Pro este unul dintre cele mai compacte laptopuri de 16 inch de pe piață, cu un raport ecran-carcasă ce atinge 90%. Confecționat din aluminiu, portabilul este oferit într-o singură versiune de culoare – Mystic Silver.

Ecranul cu diagonală 16.1 inch folosește rata de aspect 19:9 și rezoluția 1920×1080 pixeli. Chiar dacă nu excelează prin specificații de top, ecranul dispune de o sursă de lumină LED de tip Flicker Free, cu luminozitate maximă de 300 nits. Panoul de tip LCD oferă acoperire 100% a spectrului de culoare sRGB și rată de contrast nativ 1000:1.

Laptopul vine echipat cu 16GB memorie RAM DDR4 și SSD de 512GB. Opțiunile pentru conectivitate cuprind Bluetooth 5.0, trei conectori USB-A 3.1 și conector USB-C, ieșire pentru căști și port HDMI pentru conectarea unui ecran extern.

Cu design suplu, dar convențional, MagicBook Pro dispune de tastatură low-profile și touchpad cu suprafață generoasă. Nu lipsește nici cititorul de amprentă, integrat în cazul de față cu tasta Power.

Constrânsă de rama foarte îngustă lăsată în jurul ecranului, camera web folosește un mecanism de tip retractabil.

Acumulatorul de 56 Whr poate fi încărcat la 50% capacitate în aproximativ 30 minute. Alimentarea se face prin conectorul USB-C, pachetul cu accesorii incluzând un adaptor AC cu putere de 65W.

HONOR Band 6

Completând oferta de accesorii smart, HONOR Band 6 dispune de un ecran AMOLED de 1.47 inch și este oferit  în trei versiuni de culoare Meteorite Black, Sandstone Grey și Coral Pink.

Noul smartwatch este protejat împotriva pătrunderii de apă și dispune de senzori dedicați pentru măsurarea oxigenării sângelui (SpO2), a pulsului, a calității somnului și nivelul de stres. Dispozitivul include funcție pentru monitorizarea ciclului menstrual și 10 moduri de activități pentru fitness.

Autonomia promisă este de până la 14 zile cu o singură încărcare, în condițiile unui ”regim tipic de utilizare”.

HONOR MagicBook Pro și HONOR Band 6 vor fi disponibile în piețele globale în viitorul apropiat. Din păcate, producătorul Huawei nu oferă informații precise privind disponibilitatea și prețul în magazine

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult