Honor, sub-brandul Huawei, anunţă MagicBook 14 şi 15, bazate pe procesoare AMD Ryzen

04.12.2019
Honor, sub-brandul Huawei, anunţă MagicBook 14 şi 15, bazate pe procesoare AMD Ryzen

Alternativă mai puţin costisitoare pentru seria MateBook D recent anunţată, gama MagicBook adresează nevoile consumatorilor interesaţi mai mult de latura estetică şi mai puţin de obţinerea unor performanţe de top.

Cu un design suplu şi expresiv, noile portabile MagicBook 14 şi MagicBook 15 se aseamănă cu alte produse Huawei de generaţie recentă, dar se diferenţiază la interior prin introducerea în premieră a platformei AMD Ryzen, foarte apreciată pentru său raportul performanţă preţ.

Cele două portabile sunt livrate în carcasă din aluminiu, cu finisaje Mystic Silver sau Space Gray, respectiv accente de culoare albastră pe lateralul carcasei şi logoul Honor.

Aşa cum sugerează şi numele de produs, avem de-a face cu portabile de 14 inch şi 15,6 inch. Ecranele sunt de tip IPS, cu rezoluţie Full-HD (1920×1080).

Modelul de 14 inch are o grosime de 15.9 milimetri şi greutate 1,38 kg, în timp ce MagicBook 15 vine cu grosime de 16,9 mm şi 1,53 kg greutate.

La interior, configuraţia foloseşte procesoare AMD Ryzen quad-core – Ryzen 5 3500U şi Ryzen 7 3700U, ajutate cu 8 GB sau 16 GB memorie RAM DDR4. În funcţie de modelul ales, lista dotărilor mai cuprinde 256 GB sau 512 GB stocare pe suport SSD, conectivitate Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, un port USB 3.0 Type-C, doi conectori USB 2.0/3.0 Type-A , ieşire video HDMI output şi conector jack 3.5-mm pentru căşti. La fel ca portabile Huawei mai costisitoare, cele din gama Honor includ senzor de amprentă, webcam retractabil ascuns într-una dintre taste, difuzoare stereo şi microfoane cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal.

Din păcate, Honor nu dezvăluie preţurile şi disponibilitatea exactă în magazine a noilor portabile MagicBook, însă este aproape sigur că acestea vor fi exclusivităţi pentru piaţa din China, Huawei având deja suficiente probleme cu livrarea produselor smartphone în pieţele internaţionale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult