HP prezintă noua gamă de portabile HP Pavilion

06.05.2016
HP prezintă noua gamă de portabile HP Pavilion

HP dezvăluie noul portofoliu de PC-uri Pavilion, oferind echipamente convertibile şi notebook-uri cu un design elegant adresate tinerilor din generaţia millennials, studenţi şi familii.

HP Power Pavilion 17.3

Noile PC-uri HP Pavilion se prezintă cu un design modern, disponibil în mai multe opţiuni de culoare. Printre dotările oferite se numără un sistem audio personalizat, proiectat de experţii de la B&O PLAY, respectiv ecran Full HD cu tehnologie IPS.

Pentru a satisface dorinţa tot mai mare a clienţilor pentru soluţii mobile, echipamentele convertibile şi notebook-urile HP Pavilion sunt mai subţiri şi mai uşoare decât produsele din generaţia anterioară. Acestea dispun de baterii Litiu-ion cu opţiune HP Fast Charge, permiţând încărcarea la 90% capacitate în doar 90 de minute.

HP Pavilion x360 13.3

Unii clienţi îşi doresc PC-uri subţiri şi uşoare, ideale pentru un stil de viaţă activ, în timp ce alţi clienţi îşi doresc putere şi performanţă pentru a crea şi a stoca“, afirmă Louis Perrin, Director Produse de Larg Consum, Personal Systems EMEA, HP Inc. „PC-urile HP Pavilion reproiectate oferă clienţilor accesibilitate şi o gamă variată de opţiuni pentru a obţine funcţionalitatea de care au nevoie într-un PC definit de stil şi personalitate.

Seria HP Pavilion x360 – caracteristici principale:

  • design modern , disponibil în cinci variante de culori
  • cu design modern ce se regăseşte pe carcasa interioară,
  • ecran cu diagonala 11.6”, 13.3” sau 15,6”, conectat cu o balama inspirată de la HP Spectre x360, care facilitează tranziţia în patru moduri de utilizare.
  • tastatură completă şi taste de 1,5 mm pentru o experienţă de tastare confortabilă în timpul călătoriei
  • până la 12 GB memorie cu multiple opţiuni mari de stocare (HDD/SSD/SSHD), în funcţie de model.
  • până la 9 ore şi 15 minute durată de viaţă a bateriei, în funcţie de model

HP Pavilion x360 13.3

Seria HP Pavilion – caracteristici principale:

  • procesoare Intel Core 6th gen (opţional Core i7)
  • ecrane fără margini HD sau FHD IPS, pe anumite modele, pentru o experienţă mult mai interactivă
  • placă video cu memorie dedicată: GeForce 940MX, GeForce GTX 950M, GeForce GTX 960M sau AMD Radeon R7 (în funcţie de model)
  • până la 16 GB de memorie şi până la 512 GB SSD sau până la 2TB HDD şi 128 GB SSD pentru modelele selectate
  • opţiunea Intel RealSense Camera pentru securitate, îmbunătăţită prin sistemul de autentificare facială Windows Hello

Seria de portabile HP Pavilion x360 va fi disponibilă în România începând cu luna iunie, la preţuri cuprinse între 489 şi 679 euro, respectiv între 569 şi 879 euro pentru seria HP Pavilion.

Citeste şi HP a lansat „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult