În teste, ultrabook-ul Fujitsu Lifebook U772

În teste, ultrabook-ul Fujitsu Lifebook U772

Un laptop de culoare roşie iese imediat în evidenţă. Un ultrabook roşu atrage şi mai mult atenţia. Am primit în teste Fujitsu Lifebook U772 în versiunea cu carcasă roşie şi vă prezentăm în continuare primele impresii. Acesta este un ultrabook business, confrom spuselor producătorului. El vine cu o platformă Intel Core vPro, are un cititor de amprente, iar în pachet este inclus un dock. Când îl iei în mână, simţi că ai de-a face cu o carcasă metalică solidă. Pentru ca ultrabook-ul să fie uşor, Fujitsu a folosit magneziu la exterior şi aluminiu la interior. Cântarul indică astfel 1,4 kg.

Fujitsu Lifebook U772 - 1,4 kg şi 15,6 mm grosime

La fel ca un alt ultrabook de top testat de curând la Go4it.ro, Fujitsu U772 vine cu un ecran de 14″ într-un format de 13.3″. Producătorul a îngustat foarte mult marginile ecranului şi a reuşit să păstreze o amprentă mică pe birou. Pe de-o parte am apreciat filtrul mat al ecranului, însă pe de altă parte am fost dezamăgit puţin de unghiurile de vizibilitate ale ecranului. Tastatura nu este iluminată, iar butoanele au o cursă puţin cam scurtă.

Fujitsu Lifebook U772 - un ultrabook business

Fujitsu Lifebook U772 are un procesor Intel Core i5 Ivy Bridge, 4 GB RAM şi un SSD de 128 GB. Alături de ele mai găsim şi un modem 3G. Ultrabook-ul de faţă este disponibil pe piaţa din România, cu o configuraţie uşor diferă, la un preţ ce depăşeşte 5.500 lei. Testul cu Fujitsu U772 îl veţi putea citi pe Go4it.ro în săptămâna următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News