Lenovo a lansat ThinkPad S431, un laptop compact cu ecran de 14″ şi conector OneLink

01.05.2013
Lenovo a lansat ThinkPad S431, un laptop compact cu ecran de 14

Lenovo a anunţat lansarea unui nou portabil din familia ThinkPad, noul sosit S431 fiind un laptop Windows 8 care oferă un ecran multitouch care se poate deschide la 180 de grade, tastatură cu iluminare şi un touchpad de mari dimensiuni fabricat din sticlă.

ThinkPad S431 oferă un ecran cu o diagonală de 14”, care a fost înghesuit într-o carcasă cu dimensiuni întâlnite în gama imediat inferioară a laptopurilor de 13” prin utilizarea unei rame înguste. Noul laptop de la Lenovo nu trebuie confundat cu Ultrabook-ul  business T431S, care a fost lansat luna trecută, acesta fiind un portabil obişnuit destinate companiilor mici.

Configuraţiile ThinkPad S431 folosesc procesoare Intel Core din generaţia a treia, memoria RAM putând urca până la 8 GB iar capacitatea stocării HDD interne, până la 500 GB. Lista dotărilor mai include două porturi USB 3.0, o baterie care promite o autonomie de 9 ore şi conectorul OneLink, care va permite conectarea la staţia de andocare ThinkPad OneLink Dock, care oferă mai multe porturi USB 3.0, interfaţă de reţea Gigabit Ethernet şi ieşire video HDMI.

ThinkPad S431 va fi disponibil începând cu luna iunie la preţuri care vor începe de la 699 de dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News