Lenovo dezvăluie un nou Ultrabook business: Thinkpad T440s

10.07.2013
Lenovo dezvăluie un nou Ultrabook business: Thinkpad T440s

Producătorul Lenovo pregăteşte un nou model de Ultrabook destinat mediului de afaceri, ThinkPad T440s apărând pentru o scurtă perioadă de timp pe site-ul oficial al companiei şi dezvăluind o parte din specificaţiile sale.

Până la anunţul oficial, care probabil că nu va întârzia prea mult, pagina produsului dezvăluie că ThinkPad T440S va oferi o carcasă fabricată din fibra de carbon şi aliaje de magneziu, aceasta având o grosime de 21 de milimetri şi o greutate de 1,58 kilograme. Evident, în interior vom descoperi un procesor Intel din generaţia Haswell, însă pagina produsului nu a specificat modelul sau modelele care vor fi folosite.

Ultrabook-ul este echipat cu un ecran cu o diagonală de 14”, aceasta oferind în mod implicit un panoul IPS cu 1600 x 900 pixeli, dar existând şi opţiunea saltului la un ecran Full HD cu suprafaţă tactilă. Lista dotărilor include cunoscuta tastatură rezistentă la apă din gama Precision, sistemul dublu tradiţional pentru control cu touchpad şi TrackPoint, 3 porturi USB 3.0, ieşire video Mini DisplayPort şi VGA, NFC, webcam HD, microfoane duble şi card reader.

O caracteristică interesantă a acestui model este sistemul Lenovo Power Bridge, care foloseşte două baterii pentru a permite utilizatorului schimbarea din mers a acumulatorului detaşabil fără a-l obliga să stingă laptopul. Fiecare dintre aceste baterii promite o autonomie de câte şase ore, oferind astfel o autonomie totală impresionantă. Mai multe detalii despre acest interesant model vom afla însă atunci când Lenovo îl va anunţa oficial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News