Lenovo prezintă cel mai extins portofoliu ThinkPad din istoria companiei

05.01.2018
Lenovo prezintă cel mai extins portofoliu ThinkPad din istoria companiei

Lenovo a dezvăluit noile serii ThinkPad X, T şi L de sisteme laptop, staţiile de andocare ThinkPad şi monitoarele ThinkVision X24 şi P32u.

Principalele caracteristici ale portofoliului de dispozitive ThinkPad T, X şi L în 2018 sunt:

  • Design mai subţire şi uşor, toate configuraţiile folosind procesoare Intel Core de a 8-a generaţie
  • Suport pentru funcţia de recunoaştere facială pentru Windows Hello
  • Gama de produse introduce ThinkShutter, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului care sporeşte încrederea în siguranţa camerei
  • Seria ThinkPad L adoptă stilul de design şi ecranele de 13 inchi ale gamei Yoga
  • Adaptoare USB-C universale pentru toate modelele ThinkPad
  • Opţiune mecanică de andocare laterală pentru compatibilitate şi siguranţă optimă

Dispozitivele din seria ThinkPad X sunt testate conform standardelor de durabilitate Mil-Spec, dar sunt mai uşoare şi mai compacte decât generaţia anterioară şi echipate cu funcţie de încărcare rapidă.

Produsele din seria ThinkPad T sunt prevăzute cu funcţii de top în ceea ce priveşte siguranţa, precum camera IR, cititor de amprente şi ThinkShutter Camera Privacy, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului.

Seria ThinkPad L include acum, pe lângă laptopuri de 14” sau 15”, şi un dispozitiv de 13” pentru a oferi clienţilor o mai mare varietate de opţiuni.

Tableta Lenovo 10 a fost special concepută pentru facilitarea lucrului cu aplicaţii folosind ecranul orientat în poziţie verticală, precum cele din domeniile sănătăţii sau retail. Ea dispune de modul discret Trusted Platform pentru protecţia datelor de business şi stilou reîncărcabil integrat.

Staţia de andocare ThinkPad este compatibilă cu majoritatea laptopurilor ThinkPad de 12, 14 şi 15-inchi, iar monitoarele ThinkVision X24 şi P32u oferă o soluţie de afişare Full HD IPS ultra-subţire de 24” (X24) sau un ecran UHD 4K de 32”cu paletă de culoare extinsă (P32u).

Preţul ThinkPad X280 începe de la 999 dolari, iar preţul X380 Yoga porneşte de la 1459 dolari. Seria Lenovo ThinkPad T480 are un preţ de pornire de 1269 dolari pentru modelul T480s şi 1079 dolari pentru ThinkPad T580. Toate dispozitivele vor fi disponibile începând cu ianuarie 2018.

Disponibilă începând cu luna februarie, seria ThinkPad L are preţuri care pornesc de la 549 dolari pentru modelul L380 Yoga, 449 dolari pentru L380, 779 dolari pentru L480 şi de la 769 pentru modelul L5802.

Monitorul ThinkVision X24 va fi disponibil începând cu luna ianuarie la preţul de 249 dolari, iar modelul premium Lenovo ThinkVision P32u va fi disponibil începând cu luna martie la preţul de 1349 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult