Lenovo YOGA 900S, cel mai subţire laptop convertibil din lume

05.01.2016
Lenovo YOGA 900S, cel mai subţire laptop convertibil din lume

Oferit într-o carcasă de numai 12.8 mm grosime, rigidizată cu ajutorul fibrei de carbon, Lenovo YOGA 900S adjudecă titlul de cel mai subţire laptop convertibil din lume.

Cu greutate de 999 grame, YOGA 900S oferă totuşi până la 10,5 ore autonomie la redare video, suficient pentru a ne ţine ocupaţi chiar şi în deplasările de mai lungă durată.

Lenovo YOGA 900S

Portabilul livrat cu sistem Windows 10 dispune de ecran touch, fixat cu o balama care se poate roti la 360°, oferind patru moduri de utilizare: laptop, tabletă, cort, prezentare. Ecranul cu rezoluţie QHD (2560×1440) este acompaniat de un sistem Dolby Audio Premium, completând experienţa vizuală cu sunet la calitate superioară.

Recent introdus în familia YOGA, laptopul include şi suport pentru un stylus activ opţional, pentru ca artiştii şi cei care iau notiţe în browser-ul Microsoft Edge să îşi perfecţioneze schiţele şi listele pe ecranul tactil. 

Performanţele sunt întreţinute cu ajutorul unui procesor dual-core Intel Core m7, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14 nm şi ajutat cu tehnologie Hyper-Threading.

Utilizatorii care doresc ceva mai multă performanţă au la dispoziţie încă un portabil din gama Lenovo Y – ideapad Y900.

Creat pentru a oferi o experienţă cât mai captivantă şi cursivă, indiferent de aplicaţiile rulate, ideapad Y900 dispune de procesor Intel Core i7 K-series de generaţia a 6-a, placă video NVIDIA GTX 980M şi tastatură iluminată în mai multe culori, respectiv un ecran de 17˝ optimizat pentru pasionaţii de jocuri.

Lenovo ideapad Y900

Tot pentru jocuri, portabilul include şi un buton Turbo, a cărui apăsare creşte instantaneu frecvenţa procesorului şi a plăcii video, asigurând o experienţă de gaming la performanţă superioară.

Laptopul YOGA 900S, cu ecran de QHD 12˝, va putea fi achiziţionat la preţul 1099 dolari pentru configuraţia cu dotări de bază, începând cu luna martie 2016. Laptopul pentru gaming Lenovo ideapad Y900 va putea fi achiziţionat începând cu luna iunie 2016, la un preţ începând cu 1999 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult