Lenovo Yoga 9i este un laptop cu finisaje din piele naturală

05.09.2020
Lenovo Yoga 9i este un laptop cu finisaje din piele naturală

Cel mai premium model din gama Lenovo Yoga, convertibilul Yoga 9i atrage atenția prin finisajele din piele naturală.

Producătorul a optat pentru un design cu palm rest edge-to-edge confecționat din sticlă, care integrează un touchpad de mari dimensiuni și cititorul de amprente bazat pe ultrasunete, despre care Lenovo spune că funcționează inclusiv cu degetele ude sau foarte transpirate.

Carcasă din aluminiu, cu finisaje din piele lucrate manual

Lenovo Yoga 9i vine echipat cu tastatură slim, optimizată însă pentru a reda senzația unei tastaturi de mărime normală, amortizând mai bine șocurile la apăsare. Prevăzută cu funcție de iluminare, tastatura se adaptează automat la lumina ambiantă pentru vizibilitate optimă și folosirea eficientă a bateriei.

Portabilul vine echipat cu procesor Intel Core i9 HK 10th Gen, poate fi configurat cu până la 16GB memorie RAM și SSD de 2TB. Placa video face parte din seria Nvidia GTX 1650 Ti Max-Q și poate fi folosită inclusiv pentru jocuri PC.

Pe lista dotărilor intră conectivitate Thunderbolt 4, webcam prevăzut cu capac de protecție și un stylus activ cu care putem desena direct pe ecran. Pachetul cu accesorii include o husă de protecție din piele.

Lenovo Yoga 9i va fi disponibil începând cu luna octombrie cu prețul de 1399 dolari cu finisaj metalic și ecran de 14 inch, respectiv 1699 dolari dacă optăm pentru finisajul din piele naturală. Modelul Lenovo Yoga 9i cu ecran de 15 inch este oferit cu prețul de 1699 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult