LG completează seria de portabile ultra-subţiri LG gram cu modele de 14” şi 17”

12.12.2018
LG completează seria de portabile ultra-subţiri LG gram cu modele de 14” şi 17”

Noile portabile LG gram cu design 2-in-1 pot funcţiona atât în modul laptop, dar şi ca tablete cu ecran spaţios.

Destul de mult diferite de seriile LG gram anterioare, noile portabile 2-in-1 cresc atât dimensiunile fizice dar şi greutatea finală. Cu greutate de 1.34 Kg, cel mai voluminos model din serie se laudă cu un ecran de 17” pus în corpul unui laptop pentru formatul de 15.6”.

Ecranul înconjurat de o ramă foarte îngustă este conectat de restul carcasei prin intermediul unei balamale dublu-articulată, care permite plierea acestuia de spatele carcasei pentru folosirea în modul tabletă.

Destul de îngrămădită spre centrul carcasei, tastatura include totuşi grup de taste numerice în partea dreaptă. Pe lângă ecranul touch cu rezoluţie 2560×1600 pixeli, noua serie LG Gram ne răsfaţă şi cu un touchpad de dimensiuni generoase, care nu poate decât să ajute creativitatea.

La interior LG gram 17 ascunde o configuraţie cu procesor Intel Core 8th Gen, ajutată cu până la 16GB memorie RAM. Pe lateralul carcasei găsim conectori USB 3.1 de mărime normală, port USB C /  Thunderbolt 3, ieşire video HDMI şi slot microSD.

Cu greutate de 1.14kg, LG gram 14 se prezintă într-o carcasă certificată conform standardului MIL-STD-810G pentru rezistenţă la apă şi praf. Portabilul păstrează designul 2-in-1 şi vine echipat cu un ecran Full HD. Configuraţia include procesor Intel Core 8th Gen, până la 16GB memorie RAM şi 512GB stocare SSD pe interfaţă M.2.

Noile portabile LG gram 17 şi LG gram 14 vor fi prezentate oficial cu ocazia expoziţiei CES 2019, desfăşurată în perioada 8-12 ianuarie în oraşul Las Vegas.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult