LG P330 – ultra-portabil multimedia de lux

07.11.2011
LG P330 – ultra-portabil multimedia de lux

LG P330 este un ultra-portabil cu ambiţii pentru multimedia şi jocuri PC, care încearcă să impresioneze cu o configuraţie de invidiat, înghesuită într-o carcasă subţire şi elegantă.

LG P330

Fiind adresat utilizatorilor foarte pretenţioşi şi cu un buget consistent, LG P330 este adăpostit într-o carcasă confecţionată din aliaj de magneziu şi aluminiu, cu finisaje de cea mai bună calitate.

Configuraţia este realizată în jurul platformei Intel Sandy Bridge şi include un procesor Core i5-2435M la 2.4GHz, ce poate fi substituit cu unul din modele Core i7 disponibile opţionat. Spaţiul de stocare este asigurat de un dispozitiv HDD/SSD combo, cu 40 GB memorie NAND flash pentru sistemul de operare şi 640 GB oferiţi drept spaţiu de stocare.

LG P330

Ecranul cu diagonală 13.3 inch este bazat pe o matrice de tip IPS şi iluminat folosind tehnologie LED, promiţând performanţe de invidiat la vizionarea de filme.

În ciuda limitărilor inerente unei construcţii compacte, LG a reuşit să acomodeze o placă video din seria NVIDIA GeForce GT 555M, numai bună pentru aplicaţii multimedia şi chiar unele jocuri PC.

Întreaga configuraţie a încăput într-o carcasă cu greutate de 1.7 Kg şi o grosime de 2.75 cm.

LG P330 a fost lansat deocamdată doar în Coreea, de unde poate fi achiziţionat pentru echivalentul a 1220 dolari. Preţul ar putea totuşi să mai scadă după lansarea la nivel global, până la un nivel apropiat competiţiei, reprezentată în acest caz de Apple cu al său MacBook Air.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News