LG XNote S1, ediţie limitată cu putere “nelimitată”

LG XNote S1, ediţie limitată cu putere “nelimitată”

Coreenii de la LG au lansat zilele trecute o ediţie limitată a laptop-ului XNote S1 ce poarta semnătura “Return to Nature”, o îmbunătăţire a aspectului vizual fără compromisuri asupra puterii de procesare. Decizia a fost luată pentru a mări interesul potenţialilor clienţi pentru produsele LG reprezentative.

LG XNote S1 Acest notebook se adresează mai degrabă reprezentantelor sexului frumos, grafica florală prezentă pe carcasă fiind un puternic argument în acest sens. Femeile care nu au alături un barbat deştept şi puternic, îşi pot achiziţiona Xnote S1 “Return to Nature”. Cu procesorul Intel Core 2 Duo T7400 (2,16 GHz), cei 2 GB RAM, HDD-ul de 160 GB şi placa video ATI Mobility Radeon X1600 cu 256 MB vor fi pe deplin satisfăcute. Display-ul de 15,4” WSXGA+ cu rezoluţia maximă de 1680 x 1050 pixeli le va asigura necesarul de confort vizual, iar butonul dedicat “Direct Media Experience Button” va fi foarte util pentru accesarea rapidă a fişierelor multimedia.

Greutatea lui este de aproximativ 2,8 Kg ceea ce este un lucru bun ţinând cont că vor avea de a face cu un laptop multimedia “sănătos”. Producătorii nu au specificat încă preţul, astfel că femeile pasionate de calculatoare portabile mai au de aşteptat puţin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News