Maingear ex-L 18 este cel mai puternic notebook din lume

24.07.2009
Maingear ex-L 18 este cel mai puternic notebook din lume

Maingear ex-L 18 dă clasă oricărui laptop la capitolul performanţe sau, cu alte cuvinte, putem spune că este cel mai tare notebook la ora actuală. Aşadar, dacă doreşti o soluţie desktop replacement care să ruleze câţiva ani jocuri pretenţioase iar banii nu sunt o problemă, ai la dispoziţie acest “AlienWare Killer”. Deşi numele nu este unul chiar sonor, configuraţia cu siguranţă îţi va da trepidaţii:

  • Procesor Core 2 Duo Extreme (nu se specifică exact ce model)
  • Două plăci grafice GeForce GTX 280M
  • Până la 8 GB RAM (DDR3) şi trei HDD-uri SATA sau SSD-uri
  • Blu-ray (la cerere)
  • Ecran de 18.4 inch Full HD (1920 x 1080 pixeli)

La o asemenea configuraţie este evident că nu poate arăta prea suplu, însă după cum am sugerat mai sus, Maingear ex-L 18 se potriveşte de minune entuziaştilor care doresc să renunţe la sistemul desktop şi nu celor care caută soluţii portabile. Marea surpriză o reprezintă preţul de doar 3000 de dolari, mult mai mic decât în cazul notebook-urilor AlienWare cu configuraţii similare.

Maingear ex-L 18

Pe lângă laptopuri, compania Maingear mai produce sisteme desktop şi media center, precum şi staţii de lucru profesionale. Din nefericire pentru pasionaţii din România, Maingear activează doar pe continentul nord-american.

Maingear ex-L 18

Maingear ex-L 18

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News