MSI a anunţat noile şi puternicele sale laptopuri pentru jocuri

23.05.2013
MSI a anunţat noile şi puternicele sale laptopuri pentru jocuri

MSI nu a mai avut răbdare până la deschiderea expoziţiei Computex, care va începe peste două săptămâni, şi a anunţat noile sale modele de laptopuri pentru gaming, care folosesc cele mai noi procesoare şi plăci grafice de la Intel şi NVIDIA.

Modelul de vârf este GT70 Dragon Edition 2, un laptop puternic care va include unul dintre viitoare procesoare Intel din generaţia Haswell şi încă neanunţata placă video GTX780M de la NVIDIA, această combinaţie hardware putând atinge un scor de 36.000 de puncte în 3D Mark Vantage, similar celui atins de sistemele desktop motorizate de curentul GTX 670.

Puternicul portabil oferă un ecran cu o diagonală de 17,3”, stocare SSD în RAID 0, o tastatură pentru jocuri fabricată de SteeelSeries şi trei ieşiri video, VGA, HDMI şi DisplayPort, care pot fi folosite în acelaşi timp pentru o configuraţie cu patru ecrane.

Următorul model interesant este GS70 Stealth, care oferă o carcasă metalică dar cedează din putere deoarece foloseşte un procesor grafic GeForce GTX765M. Acest model se remarcă prin grosimea de numai 21,8 milimetri şi greutatea de 2,9 kilograme, ambele impresionante pentru un laptop de gaming cu ecran de 17”.

MSI va mai lansa şi alte modele mai mici, cum ar fi GE40, care oferă un ecran de 14”, foloseşte un cip grafic Nvidia GTX760M şi are doar 2 kilograme, sau GX70E, un laptop cu ecran de 17” şi platforma hardware de la AMD.

Toate modelele vor ajunge în magazine de la jumătatea lunii iunie, după închiderea Computex, atunci urmând să aflăm şi preţurile şi configuraţiile hardware detaliate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News