MSI GX620 şi GX720 – platforme la purtător pentru jucători

05.08.2008
MSI GX620 şi GX720 – platforme la purtător pentru jucători

Cu ultraportabilul Wind în prim plan parcă am uitat că MSI este prezent şi în segmentul de performanţă al laptop-urilor. Zilele acestea, producătorul asiatic a lansat două modele de portabile destinate jucătorilor împătimiţi, şi anume MSI GX620 şi MSI GX720. În principiu, avem aceeaşi configuraţie, dar în clasicele pachete de 15.4” şi 17”. Deoarece motorizarea vine de la Intel, platforma pe care sunt bazate cele două modele nu putea să fie alta decât Centrino 2. Producătorul a omis să menţioneze modele de pocesoare Core 2 Duo care vor anima portabilele, însă ele vor face parte din lista iniţială anunţată de Intel la lansarea platformei.

MSI GX620

Placa video care va permite jucătorilor să se desfăşoare în voie este Nvidia GeForce 9600M GT, dotată cu 512 MB de memorie GDDR3. Una din facilităţile specifice cu care MSI s-a remarcat în acest segmentul de gaming este Turbo Drive Engine, care supratactează procesorul cu 15%. Evident că ea nu a putut fi omisă din dotarea celor două portabile. Memoria RAM poate ajunge la 4 GB, iar frecvenţa la care rulează este de 800 MHz. Capacitatea HDD-ului ajunge la doar 320 GB, dar în cazul unităţii optice, cumpărătorii pot opta pentru suport Blu-ray.

MSI GX720

Modelul GX620 a fost dotat doar cu două difuzoare, însă diemensiunile fratelui mai mare au permis montarea unui sistem 4.1. Pentru aceste sisteme performante sunt oferite baterii de 6 şi 9 celule. Greutatea lor este de 2,7 kg, respectiv 3,2 kg. Pentru a da o notă de exclusivitate, carcasa laptop-urilor este construită în bună parte din aluminiu. MSI GX620 şi GX720 sunt prezente pe site-ul oficial, dar nu a fost anunţate încă preţurile şi data la care vor fi disponibile pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News