MSI Wind se scumpeşte

31.07.2008
MSI Wind se scumpeşte

Nici nu s-a aşezat foarte bine pe rafturile magazinelor, ca mult aşteptatul mini notebook MSI Wind se pregăteşte de scumpire. Din câte se pare, preţul auto impus de MSI a fost prea ambiţios, iar acum taiwanezii au realizat că trebuie să ceară mai mult pentru micul laptop.

Aşadar, MSI Wind, versiunea cu Windows XP şi baterie cu 3 celule va costa 499 de dolari în loc de 479. Versiunea cu Windows XP şi baterie cu 6 celule va ajunge la 549 de dolari, de la 499, cât costa iniţial. Scumpirea este justificată prin creşterea preţurilor la baterii şi materialele de construcţie.

Ceea ce nu este tocmai în regulă este aplicarea oarecum retroactivă a noilor preţuri. Cu alte cuvinte, MSI le-a cerut distribuitorilor să oprească vânzarea exemplarelor aflate acum în stoc, pentru a li se aplica şi a fi comercializate la noile preţuri.

Mărirea de preţ nu este exagerată, aşa că nu cred că vânzările vor suferi o scădere dramatică în cazului lui MSI Wind. Însă, această mutare şi mai ales maniera în care a fost făcută, va constitui o pată pe imaginea celor de la MSI.

MSI Wind

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News