Oferte de Black Friday la Kaufland. Prețuri mici pentru telefoane, tablete și laptopuri

06.11.2023
Oferte de Black Friday la Kaufland. Prețuri mici pentru telefoane, tablete și laptopuri

Kaufland pune la bătaie oferte atractive cu ocazia reducerilor de Black Friday. Clienții au la dispoziție o gamă largă de gadgeturi.

Luna noiembrie marchează perioada reducerilor, perioadă în care foarte multe magazine oferă clienților reduceri mai mult sau mai puțin consistente pentru diferite articole.

Kaufland are o gamă destul de mare de electronice și gadgeturi, ce pot fi cumpărate cu prețuri destul de ofertante. Am ales 3 produse din oferta magazinului, articole care vor fi disponibile la Kaufland în perioada 8 – 14 noiembrie 2023.

Primul dintre acestea, cel mai ieftin dintre cele 3, este telefonul RealMe C30. Cu un preț de doar 379 de lei, ar putea fi ideal pentru o persoană în vârstă sau ca prim telefon pentru un copil care învață să folosească astfel de dispozitive.

Tot în această direcție ar putea fi folosită și tableta Lenovo TAB M9. Aceasta a fost redusă de la 739 la 549 de lei și ar putea fi numai bună pentru cei mici. Are un ecran de 9 inch în diagonală, astfel conținutul afișat va fi mai ușor de vizionat sau citit.

Probabil că cel mai util dintre cele 3 este laptopul Lenovo Ideapad 115IGL7. Dotat cu un procesor Intel de 2,6 GHz și 4GB RAM nu va fi cel mai rapid laptop, dar ar putea fi util unui elev care are nevoie de el pentru teme. În plus, are un SSD de 128 GB, ceea ce va ajuta la viteza în task-uri. De asemenea, vine cu Windows 11 preinstalat, deci nu va trebui să vă faceți griji referitoare la licența de Windows. Prețul acestui laptop este de 899 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult