(P) Şapte semne că este timpul să îţi cumperi un nou PC

(P) Şapte semne că este timpul să îţi cumperi un nou PC

Probabil te-ai întrebat deja dacă este cazul să renunţi la PC-ul tău de care te-ai ataşat şi de care îţi este atât de greu să te desparţi, pentru unul nou, care este mai performant, însă nu tot la fel de familiar. Laptopurile noi sunt din ce în ce mai subţiri sau poate au forme neobişnuite pentru iubitorii clasicului. Unele dintre acestea sunt laptopurile 2 în 1 cu Intel Inside® ale căror ecrane se detaşează sau se rotesc la 360 de grade şi pot fi folosite atât ca laptop atunci când ai nevoie, cât şi ca tabletă atunci când doreşti.
De cele mai multe ori, ne adaptăm cu greu schimbărilor şi refuzăm să renunţăm uşor la un obiect care ne este drag, însă câteodată schimbarea ne poate face viaţa mai uşoară, mai ales când vine vorba despre un PC.

Există câteva semne care arată că trebuie să renunţi la vechiul tău PC şi să faci loc unuia nou în viaţa ta, pentru experienţe noi zi de zi:

1. PC-ul tău este mai vechi de 4 ani. Actualele PC-uri, cu tehnologie Intel, sunt mult mai performante faţă de generaţiile anterioare şi au autonomie mare a bateriei, de până la 12 ore.

2. Rămâi mereu fără spaţiu în computer şi astfel pierzi informaţii importante deoarece nu ai unde să le mai stochezi. Nu este cazul pentru noile PC-uri cu procesoare Intel, care oferă capabilităţi de stocare mari pentru datele tale.

3. Laptopul tău merge lent. Aştepţi foarte mult să se încarce o aplicaţie şi timpul trece foarte greu în faţa actualului tău PC. Datorită noilor procesoare Intel din a şasea generaţie, PC-ul se deschide într-o clipită şi îţi permite să îţi desfăşori activitatea fără probleme.

4. Face mult zgomot. Cele mai noi PC-uri cu tehnologie Intel sunt foarte silenţioase, datorită sistemelor de ventilaţie care nu fac zgomot. De asemenea, noile tehnologii Intel, ca de exemplu, procesoarele Intel® Core™ M permit construirea de PC-uri fără sisteme de ventilaţie, ceea ce le face uşoare şi elegante. 

5. Nu poţi instala ultima versiune a sistemului de operare. Pe lângă hardware performant, ai nevoie şi de un sistem de operare puternic. Cele mai noi dispozitive cu procesoare Intel sunt compatibile cu Windows 10.

6. Vrei să-ţi instalezi cele mai noi aplicaţii şi nu poţi. Ţine pasul cu noile aplicaţii datorită sistemelor bazate pe tehnologiile Intel, ce vin cu aplicaţii moderne pentru acasă şi birou.

7. Ţi-a expirat garanţia şi eşti pe cont propriu. Avantajul unui nou PC este faptul că ai garanţia că va fi reparat, în caz de nevoie, într-un service specializat al unui magazin sau al producătorului.

Te regăseşti în cel puţin patru dintre cele şapte puncte? Este momentul să acţionezi şi să-ţi cumperi un PC potrivit nevoilor tale, care te poate ajuta să câştigi timp prin simplul fapt că este mai rapid, mai performant şi are suport pentru cele mai noi aplicaţii.

Bazate pe tehnologiile Intel, Intel® Core™ şi Intel® HD Graphics, laptopurile sunt ideale pentru cele mai noi aplicaţii, jocuri sau filme HD. Oferte cu preţuri accesibile găseşti aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult